English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A nők és a virtuális szex

Egy női magazin felmérése szerint a nők legalább annyira érdeklődnek az Internetes szex - oldalak és hirdetések iránt mint a férfiak, a motivációjuk azonban kicsit másabb.

A felmérés eredményeiből kiderült, hogy, míg a férfiak leginkább csak élvezetet és kielégülést keresnek, addig a nők többnyire sokkal gyakorlatiasabb okokból látogatják a szexuális tartalmú weboldalakat.

A rendszeresen internetező férfiak több 70 százaléka szinte minden alkalommal, ahányszor leül a számítógép elő szex - oldalak keresésével tölti az idejét, míg a nőknek ötvenhárom százaléka teszi ezt hasonló helyzetben.
A nők ugyanis többnyire partnert keresnek, illetve különféle, szexualitással, egészséggel kapcsolatos kérdésekre szeretnének választ kapni, míg a férfiak jóval ritkábban böngésznek társ- és partnerkereső oldalakat, ők inkább a puszta élvezetért szörföznek a világhálón.
A felmérésből ugyanakkor az is kiderült, hogy rohamosan nő azon nők és férfiak száma, akik a világháló segítségével próbálnak alkalmi szexpartnert keresni maguknak, és ezek jelentős hányada, 30-40 százaléka vagy házas, vagy tartós kapcsolatban él valakivel.

nice.hu

2008.04.10. 11:15
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: