English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Jók vagyunk de elégedetlenek

Ez derült ki a Durex Nemzetközi Szexuális Egészség Kutatásából, melyben a szexuális aktivitást és az elégedettséget vizsgálták. A magyaroknak közel 70 százalékuk elérti az orgazmust a szeretkezés közben, amely nagyon jó helyre sorol minket az országok között. Átlagosan megállapítható, hogy egyharmaddal több férfi éri el az orgazmust (87%), mint nő (53%) Magyarországon. Mégis, csak minden második magyar elégedett szexuális életével. Ami ennél is megdöbbentőbb, hogy a nők nagyobb arányban (51%) elégedettebbek a jelenlegi szexuális életükkel, mint a férfiak (46,5%).
A hazai kutatás alapján a magyarok a szexuális aktivitás terén az európai és globális középmezőnyben szerepelnek évi 112 szeretkezéssel. A boldog szexuális együttlét egyik kulcs eleme a kölcsönös tisztelet. Mégis, Magyarországon a szexuálisan elégedettek 66%-a érzi csak, hogy partnerétől megkapja a kellő tiszteletet a szeretkezés ideje alatt.
Ezt az eredményt lehet kissé elszomorítónak is nevezni, de a szexológus szerint a kulcsszó hogy figyeljünk egymásra szeretkezés közben és minden sokkal jobb lesz.

nice.hu

2007.04.19. 16:00
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: