English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Minőség a lényeg, és nem a mennyiség

Magát Hugh Heffner-t sem először próbálták már efféle nyilatkozatra rábírni különféle alkalmakkor, a Playboy médiabirodalom alapítója és feje azonban a közelmúltig kitért a válasz elől.
Legutóbb egy interjú alkalmával mégiscsak kimondta a bűvös számot. Mint bevallotta kb. 2000 szeretője volt élete során, de ez csak durva becslés, mivel már régóta nem tartotta számon, hol, mikor, kivel, vagy kikkel bújt ágyba alkalmasint.
Mint mesélte, akárcsak a legtöbb fiatal, húszas, harmincas éveiben járó férfi eleinte ő is igyekezett számon tartani szeretőit, de ahogy teltek az évek egyre inkább úgy gondolta, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg, és így felesleges a számokkal foglalkozni.
Azután pedig, hogy sikerre vitte a Playboy-t, senki sem feltételezte róla, hogy hiányt szenved szeretőkben, ezért aztán dicsekedni is teljességgel felesleges volt.
A nyolcvanéves médiaguru azt állítja, hogy a maga a Playboy magazin is bizonyítéka ennek a felfogásnak. Az lap alapításától kezdve azt igyekezett hirdetni, hogy agyonpublikált szexuális forradalomnak nem csak a férfiak igényeit kell kielégítenie, mivel az évszázadok alatt rögzült erkölcsi normák szinte csak a nők számára jelentettek megkötéseket, míg a teremtés koronái bármit megtehettek a társadalom negatív megítélése nélkül.

nice.hu

2007.02.17. 16:52
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: