English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Pornósztár lett Paris Hilton legjobb barátnőjéből

A Vivid Entertainment, a világ vezető pornófilm gyártó és forgalmazó cége szerezte meg a jogokat Paris Hilton barátnője, Kim Kardashian és a rapper Ray J harminc perces amatőr home-videójának a terjesztéséhez.
Az ominózus amatőr videó pár éve készült, amikor Kim éppen együtt járt Ray J-vel, és szórakozásképpen felvették egyik szeretkezésüket.
A felvétel egy hónapja „elszabadult”, és azóta is a világhálón kering, az egzotikus szépségű modell pedig nem győz mentegetőzni.
Egyesek ugyanis azt állították, hogy a videót éppen ő maga adta el egy internetes portálnak, mert éppen pénzszűkében volt. Kim azonban ezt váltig tagadja ami egyébként hihető is, hisz annyira azért nem ostoba, hogy ne rögtön egy ismert, jóval többet fizető céghez fordult volna az ajánlattal. A felvétel egy ismeretlen forrástól került a világhálóra, és a pletykák szerint 1 millió dollárt fizettek érte.
Az eddig tulajdonképpen illegálisan terjedő amatőr-videó terjesztési jogát végül a Vivid Entertainment szerezte meg, és DVD lemezen hamarosan meg is kezdik a forgalmazását, „Kim Kardashian Superstar” címmel.
A vállalat vezérigazgatója, Steven Hirsch eképpen nyilatkozott a nagy fogásról: „Teljes lelki nyugalommal kezdjük meg a terjesztését, mivel minden jogot megszereztünk hozzá.
Megnéztem a felvételt és mondhatom, mindenki, akinek van fogalma a jó szexről elégedett lesz vele.”
Arra a kérdésre, hogy mit fog ehhez szólni a legfőbb érintett, azaz maga Kim, csak annyit válaszolt: „Meg fog őrülni... Pert indíthat bárki ellen, aki felelős lehet az anyag nyilvánosságra kerülése miatt, csak kerítse elő az illetőt.”
A felvétel egyébként február 28-án kerül forgalomba az USA-ban, DVD lemezen.

nice.hu

2007.02.12. 00:14
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: