English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szerelem és szex

Közel kétezer, 18-59 év közötti embert kérdeztek arról egy ausztrál bulvárlap felmérésében, hogy mit találnak a legfontosabbnak egy kapcsolatban?
Mint kiderült, a megkérdezettek több mint hetven százaléka inkább a jókedvet, a humorérzéket és a sokoldalúságot helyezi előtérbe párja tulajdonságai közül, nem pedig a mindig tökéletes, kielégüléssel járó szexet.
Különösen a nők adtak ennek megfelelő válaszokat, de a férfiak legtöbbje is hozzájuk hasonlóan nyilatkozott.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a szexet háttérbe szorítják az érzelmek, inkább arról az örök érvényű igazságról van szó, hogy sokkal jobban esik a szeretkezés egy olyan emberrel, akivel lelkileg is harmonikus kapcsolatot sikerül kialakítani, mint pl. akivel csak futó, egy-két éjszakás kapcsolatba megyünk bele, anélkül hogy igazán megismernénk.
A felmérés egyben arra is rámutatott, hogy a szigorú korlátozások ellenére az ausztrálok közül is egyre többen hódolnak az internetes, virtuális szexnek, és évről évre egyre több szex-videó, illetve most már inkább DVD talál gazdára a kontinensnyi országban, de még közel sem annyi, mint pl. az USA-ban vagy Nagy-Britanniában.

nice.hu

2007.01.30. 14:29
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: