English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Csábítás csokival

A csokoládé és a kakaó hangulatra gyakorolt pozitív hatásáról egyre többet lehet hallani manapság, azt azonban kevesen tudják, hogy a csoki nem csak a jó kedvre derít, hanem a szexuális vágyat is serkenti.
A csokoládéban rejlő titok kulcsa tulajdonképpen a kakaó - és nem az édes íz, mint azt sokan gondolják – vagyis ebből következik, hogy az a csoki lehet a csábítás igazán hatékony eszköze, amelynek magas a kakaótartalma.
A kakaó ugyanis egy szerotonin nevű hormont szabadít fel az agyban, mely élessé teszi az érzékeket – főleg a szaglást – másrészt fokozza a szexuális vágyat is. (A vágykeltésben pedig a különféle illatoknak is igen fontos szerepük van.)

Mindez már kísérletileg is bizonyított tény, így főként az USA-ban és Franciaországban már több csokoládégyártó üzem készít olyan különlegességeket, melyeket magas kakaótartalmuk révén kifejezetten a csábítás eszközeként reklámoznak.
Ezek az ízletes ínyencségek így fontos részét képezhetik a férfiak csábító eszköztárának ami persze nem azt jelenti, hogy kiszemeltjeik egy finom csoki elfogyasztása után rögtön a karjaik közé vetik magukat, és az udvarlás egyéb formáiról el lehet feledkezni.

nice.hu

2007.01.25. 19:22
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: