English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Ingyen szex a raboknak

Az eddig is köztudott volt, hogy az angliai Sudbury Open Prison egy nem igazán biztonságos büntetés-végrehajtási intézmény. Ezt az is bizonyítja, hogy az egyik alkalommal egy gyilkosságért elítélt rab, egyszerűen kisétált az ajtón.
Ezt a laza fegyelmet használta ki a két 26 éves prostituált, akik alkoholmámoros állapotban wiskyvel és vodkával a kezükben átmásztak a kerítésen és egyszerűen besétáltak a rabokhoz.
A hölgyek elmondásuk szerint sem ott tartózkodásuk alatt sem távozásukkor nem találkoztak börtönőrökkel, így senki nem sérelmezte azt, hogy ők ott vannak. Kiváltképp a rabok nem, akik még egy leszbi show-t is láthattak a lányoktól, természetesen teljesen ingyen. A két nő úgy nyilatkozott, hogy viccesnek találják a börtön biztonsági intézkedéseit és úgy érezték magukat, mintha csak egy nyári táborba sétáltak volna be.
Végül következménye is lett a ki „szórakoztatásnak”. A rendőrök ugyanis letartóztatták a prostituáltakat azzal vádolva őket, hogy a rabok kinti barátai fizették az akciót. A lányok tagadnak és azt mondják, csak szórakozásból mentek be a börtönbe és szolgáltatásaikért nem fizetett nekik senki.

nice.hu

2007.01.22. 19:03
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: