English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kikapcsolódást a katonáknak!

Annemarie Jorritsma asszony nemrégiben olyan indítványt nyújtott be a parlamentben, miszerint prostituáltakat kellene biztosítani az Afganisztánban és Boszniában állomásozó holland katonák számára, hogy segítsenek nekik elviselni a szolgálat megterhelő fáradalmait. Mindez egyes országok hadseregeiben 19. századig bevett gyakorlat volt, magyar nyelvben az ilyen nőket hívták markotányosnőknek, akik nem csak szexuális szolgáltatásokat nyújtottak a katonáknak, hanem részt vettek a sebesültek ellátásában, illetve főztek és mostak is rájuk.
Az egyébként a női jogok élharcosaként ismert politikusnő meglepő bejelentését azzal indokolta, hogy ezzel sokat javítanának a katonák morálján, hisz az örömlányok nem csak szexuális szolgáltatásokat nyújthatnának, hanem egyéb módon is segítségére lehetnének a szórakoztató női társaságot nélkülöző katonáknak.
Az ötlet érdekes módon a hadsereg vezetői között nem talált osztatlan népszerűségre, az egyik tábornok igen egyszerűen és röviden így kommentálta: „Nem hinném, hogy a feleségem örülne neki ha ezt tényleg bevezetnénk.”

nice.hu

2007.01.04. 15:21
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: