English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Na mekkora az akkora?

Ezek a kérdések minden fiatalban és talán felnőttben is megfogalmazódnak, de most lássuk mi az igazság.
Testrészeink méreteiért elsősorban a génjeink a felelősek, bár közrejátszhatnak egyéb tényezők is. Például a különböző betegségek, lelkiállapotok a táplálkozéás.
Anatómiailag a férfi és a nő úgy van „kitalálva” hogy bármilyen méret esetén összeilljenek. Hiszen a hüvelyizmos rugékonyak és a behatolást követően a hüvely alsó része rásimul a péniszre. Így az legyen bármekkora, nem fog gondot jelenteni.
A hímvessző hosszúságának átlagos mérete (természetesen merev állapotban) 14 és 17 cm közötti, míg vastagsága 3-4 cm. A helyes mérési módhoz a merev hímvesszőt kicsit le kell hajlítani úgy, hogy a testtel derékszöget alkosson és a bőrt hátrahúzva (amennyire lehet) a szeméremcsonttól kezdve kell mérni. A pénisz méretei igen változatosak és függenek a test egészének méreteitől. Azonban előfordulhat, hogy egy kis termetű ember nagy szerszámmal él, míg egy testes, magas férfinak szerényebb eszköz adatott.
Örök kérdés, hogy hogyan lehet a hímtag méretét növelni, ám mostanáig nem igen találtak teljesen hatásos gyógymódot. A különféle kenőcsök nem nyújtanak hosszú távú eredményt, így csak annyit tudunk javasolni, hogy sokat kell használni. Hiszen ez jótékonyan hat méretének teljes kifejlődésére, izmosabb lesz, jobban telítődik vérrel, ha helyzet úgy kívánja.

nice.hu

2006.12.28. 03:39
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: