English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A legfontosabb a képzelet

Róla köztudott a „szakmán” belül, hogy nem csak szépségének, hanem intelligenciájának is köszönheti sikeres pályafutását, mivel mindig is kiváló üzleti érzékkel egyengette karrierjét.
Mindez a vele készült riportokból is kitűnik, szinte mindenről van véleménye és alig akad olyan kérdés amire ne tudna frappánsan és értelmesen válaszolni.
Éppen ezért kérték fel, hogy ezentúl legyen ő az egyik legismertebb amerikai férfimagazin egyik rovatának a szerkesztője, melynek témája természetesen nem más, mint a szex.
Éppenséggel van is miről írnia, hisz az évek során rengeteg tapasztalatra tett szert a forgatások alatt és a magánéletben egyaránt, és mint kiderült egyvalamit soha nem tudott igazán elfogadni, mégpedig a különféle szexuális segédeszközök túlzásba vitt használatát.
Ő ugyanis mindenben a természetesség híve, így úgy véli, a jó szexhez igazából nincs szükség semmi másra, mint a saját és a partnerünk testére, illetve elegendő fantáziára. Ha valaki mégis különféle segédeszközöket - vibrátor, guminő, stb. - használ, az feltehetően az előző két dolog valamelyikének hiánya miatt teszi.
Lehet hogy, ezzel nem feltétlenül ért mindenki egyet, mindenesetre ez is egy érdekes gondolat.

nice.hu

2006.12.17. 22:53
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: