English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Meztelenül a stressz ellen

A némelyek által csodadoktornak, mások által közönséges sarlatánnak tartott pszichológus állítólag komoly sikereket ért el speciális a szexuális zavarok és a depresszió elleni terápiájával.

A tréningnek igen egyszerű a lényege, a résztvevőknek anyaszült meztelenül kell részt venniük a foglalkozásokon.
No persze nem kell rögtön az első alkalommal megszabadulniuk minden egyes ruhadarabjuktól, a kezdők kapnak elég időt a szokatlan helyzettel való megbarátkozáshoz.

A „mester” magyarázata szerint a tréning alatt páciensei ruháikkal együtt gátlásaiktól és a depressziótól egyaránt megszabadulnak.
Azon résztvevők, aki végigcsinálják a kurzust, és képesek megbarátkozni a tömeges meztelenség állapotával gyakorlatilag száz százalékosan kigyógyulnak minden mentális betegségükből.
A tréning kiagyalója szerint ennek roppant egyszerű a magyarázata. A depresszió és a stressz egyáltalán nem természetes állapota az embereknek, a meztelenség viszont igen. Ha a páciens a foglalkozások során valóban magáévá teszi ezt a gondolatot, egy összetartó és teljesen felszabadult közösség része lesz, melynek tagjai minden szexuális problémájukat is képesek szégyenkezés nélkül megosztani egymással.
Márpedig depressziót és a stresszt leginkább az elfojtott, és másokkal meg nem osztott gátlások okozzák, melyeket egyedül képtelenség megoldani.

nice.hu

2006.12.13. 15:31
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: