English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Viagra helyett

Osztrák kutatók ezúttal annak jártak utána, milyen ételek vannak jó hatással a szexuális teljesítőképességre, és eközben sikerült megcáfolniuk néhány ezzel kapcsolatos hiedelmet.
A libidónövelőnek tartott osztrigának például egyáltalán nincs jótékony hatása. Mivel tömény fehérje, nagyobb mennyiséget fogyasztva inkább leterheli a szervezet, és elálmosít, nem beszélve arról, hogy nagy mennyiségben könnyen gyomorrontást is okozhat.
A csokival már másabb a helyzet, de az inkább csak az erőnlétet fokozza, és az sem mindegy, milyen csokit eszünk.

A kutatás eredménye szerint inkább egyes gyümölcsök, mint főként az eper és a málna vannak igazán pozitív hatással a teljesítőképességre, ugyanakkor az illatuk vágykeltő hatású. Ezek a gyümölcsök egyébként is a „tiltott örömök”
allegóriájaként voltak ismertek a középkorban, a gyümölcsöt szakítani kifejezés például magára a szexuális aktusra utal.
A kísérletben ötszáz párt fogtak speciális kúrára melynek során napokig csak gyümölcsöket fogyaszthattak. Sokan voltak éhesek közülük, de a húsmentes étrend kifejezetten jót tett a teljesítőképességüknek, és ami érdekes, erőseb vonzalmat is éreztek egymás iránt.

Az ötszáz résztvevő felét idősebb, negyvenes-ötvenes éveikben járó, keveset szeretkező házaspárokból válogatták ki. Mint beszámoltak róla, a gyümölcskúra vége felé a nők sokkal kívánatosabbnak érezték magukat, a férfiak pedig sokkal inkább annak látták őket, mint korábban.

nice.hu

2006.12.11. 20:17
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: