English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Ökölcsata helyett ágycsata

Az amerikai Carson City új kábeltévé-hálózata nagyon súlyos tévedéssel kezdte meg működését, bár a nézők legtöbb néző ezt aligha bánta utólag.

A csatorna legtöbb nézője minden bizonnyal két ismert bokszoló döntő mérkőzése miatt kapcsolta be a tévéjét aznap este nyolc órakor. A mindent eldöntő ökölcsata helyett azonban másféle izgalmak vártak rájuk, az összecsapás helyett ugyanis egy pornófilmet láthattak az egyik technikus hibájából.

A stúdióban senki sem tartózkodott bent este hat után, az előre rögzített műsorok ugyanis a beállított sorrend szerint követték egymást. A technikus azonban figyelmetlenségből összekeverte a sorrendet, és így a pornófilm, melynek éjfél után kellett volna kezdődnie, nyolc órakor került leadásra.
Tévedésének köszönhetően a film végig le is ment, mivel senki sem tudta megszakítani az adást. Történetesen a kábeltévé üzemeltetői közül senki sem nézte az adást, így a reggelig, míg meg nem hallgatták az üzenetrögzítőre érkező bejelentéseket nem is tudtak a tévedésről.
A nézők közt volt aki felháborodásában feljelentéssel fenyegetőzött, de legtöbbjük valószínűleg elégedett lehetett az előre nem tervezett műsorral, ugyanis ahhoz képest, hogy hányan nézték aznap este a csatornát, nagyon kevés reklamáció történt.

A stúdió vezetője mindenesetre körlevélben kért elnézést a tévedésért, és megígérte: a jövőben az egyik technikus éjszaka is benn marad a stúdióban, hogy hasonló tévedés esetén közbe tudjon lépni.

nice.hu

2006.12.01. 22:15
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: