English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A vezetői beosztás és a szexualitás

A kutatás eredménye még a sokat tapasztalt szakembereket is megdöbbentette, meggyőzően támasztva alá azt a nézetet, hogy a mindenáron profitra hajtó, ellenfelei gyengéjét és alárendeltjeit könyörtelenül kihasználó vezetők a szexuális élete kevesek esetében mondható normálisnak.

A felmérésben ötezer vezető beosztású üzletembert kérdeztek szexuális szokásairól. Mint kiderült, azok legtöbbje, akik már hosszú évek óta vannak pozíciójukban fokozatosan elvesztették a normális szex iránti érdeklődésüket.
Így a megkérdezettek 31 százaléka vallotta magát mazochistának, 16 százalékuk csak valamilyen „extra” külső jegyekkel, mint pl. nagy mellekkel bíró hölgyekkel képes eljutni a csúcsra, és csak alig húsz százalékuk tartotta magát a hagyományos, normális szex iránt érdeklődőnek. A maradék vagy nem él szexuális élet, vagy még perverzebb szokásoknak hódol, amelyről nem is nagyon nyilatkoztak.
Különösen figyelemre méltó a mazochisták igen nagy aránya. Ezek az emberek a szexológusok szerint valójában képtelenek azonosulni a felvett könyörtelen, mindent eltaposó és sokszor más embereket tönkretevő szerepükkel, ezért valójában büntetik magukat azzal, hogy szadista hajlamú partnert választank, és ugyanakkor közöttük a legmagasabb a rendszeresen prostituáltakhoz járók aránya is. Az persze ne tévesszen meg senkit sem, hogy a felmérésben amerikai üzletemberek vettek részt, ez a tendencia a világ minden táján hasonlóan érvényesül, legfeljebb csak az eltérő kulturális közeg befolyásolja némileg.

nice.hu

2006.11.21. 18:21
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: