English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Interneten hirdeti szolgáltatásait a ValóVilág egykori szereplője

Blacky néven hirdeti magát az egyik társkereső portálon a ValóVilág első szériájában megismert Leslie. Leesett állal olvastuk: Pénzért fiatal, jóképű, sportos srác magányos hölgyeknek vacsorakíséretet vállal. Ezenkívül sok másra is nyitott.” Villalakóként ugyanis Leslie még jóval nagyobb álmokat szövögetett a jövőjére nézve. Akkor azt mondta, a nyilvános szerepléstől különböző felkéréseket, karriert” remél majd. Nem titkolta azt sem, hogy érzése szerint rövidtávfutónak született, és mindent megtesz azért, hogy olimpiai bajnok legyen ebben a számban. Nos, úgy tűnik, azóta nagyot fordult a világ, s hosszú távon más eszközökhöz kellett folyamodnia.

Az internetes hirdetés mellé fényképeket is mellékeltek, amelyen a valóban sportos felépítésű félvér férfi arcát kitakarták. Természetesen felhívtuk a megadott telefonszámot, és egy kolléganőnk alaposan kifaggatta Blackyt, milyen szolgáltatásokra lehet nála számítani. Megtudtuk, hogy a televízióból ismert piperkőc táncossal akár már tízezer forintért is eltölthetünk egy kellemes órát. Persze csak lányok jöhetnek szóba, de az sincs ellenére, hogy egyszerre több hölgyet fogadjon, és esetleg extrákat is bevállaljon. Elárulta még, hogy otthonában is szívesen fogad vendégeket, de kérésre és útiköltség fejében házhoz megy.

Mi pedig megrendeltük.

A találka egy VII. kerületi lépcsőházba szólt, és az előzetes tervek szerint négyre vártuk a fiút. Érdekes, hogy bár háromszor is beszéltünk vele, a telefonját mindig egy hölgy vette fel, és csak kérésünkre adta a televízióból is ismerős hangnak. Utolsó hívásunk alkalmával ő is kért egy telefonszámot, amelyet azzal magyarázott, hogy sajnos nagyon sokan szórakoznak vele. Ezúttal sem járt szerencsével, hisz a megadott címen senkit nem talált, de remélhetőleg nem haragszik ránk.

Természetesen felhívtuk a srácot is. Azt mondtuk neki, egy olvasónk telefonált, hogy látta a hirdetésén a neten, sőt egy kellemes órát el is töltött vele.

A honlapon megadott telefonszámon értük utol.

- Isten ments’, szó sincs róla, hogy ilyennel foglalkoznék. Táncoltam korábban chippandale-ként, de semmi több. Nem vagyok prosti - dadogta zavartan Leslie.

blikk

2006.09.22. 01:45
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: