English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kiszel Tünde volt a Pornó Oszkár házigazdája

A fehérnemű gyűjteményéről elhíresült műsorvezető ezekkel a szavakkal köszöntötte a jelenlevőket: "Örömmel üdvözlök mindenkit egy olyan iparág ünnepén,
amely nélkül több ezer magyar család menne tönkre. A magyar szexipar egyre kapósabb külföldön, és szerencsére már a fiúknak is áll a zászló" - fejezte be nyitóbeszédét Tünde.

Legekként következtek a díjazottak
A legjobb amatőr pornószínésznő Erika Venus, a legjobb amatőr pornófilm a Girls and fingers, a legjobb férfi pornószínész Mike Foster, a legjobb leszbikus színésznő Cristina Ventura, a 2005-ös év felfedezettje Janet Joy, a legjobb pornószínésznő Corry Ferrara lett.

Az év pornófilmje díjat A kolostor sötét titka című film érdemelte ki. A legjobb rendező díját Desiré Debouret kapta (ő emellett az éjszaka hangja kitüntetést is hazavihette). A legjobb éjszakai műsorvezető Mici lett, 2005 legjobb szexjelenetét Stefania Bruni, a tolerancia-díjat Adam Webb, 2005 életműdíját pedig Monique Couvet kapta.

Minden kitüntetett megköszönte családjának és barátaiknak a segítséget, melyek nélkül nem tudtak volna ilyen jót alkotni.

Monique Couvet ünnepi beszédében egy őszinte vallomást is tett, állítása szerint: az ő igazi családja a jelenlévők, minden boldogságát nekik köszönheti.

blikk

2006.05.12. 18:45
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: