English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Harc a prostitúció ellen

Egy - az észt fővárosban tartott - razzián például összesen harminc prostituáltat és négy kuncsaftot vettek őrizetbe. A harmincból hat lány kábítószer hatása alatt volt. A nők többségét erőszakkal tartották fogva és kényszerítették őket a szexuális szolgáltatásra.

A Balti államból gyakran toboroznak prostituáltakat Svédországba. A lányokat, akiket általában komppal indítanak útnak, különböző ígéretekkel csábítják el. Amikor azonban megérkeznek, elveszik az útlevelüket és prostitúcióra kényszerítik őket.

Egy stockholmi lakás környékét, melyben prostituáltak élnek és dolgoznak, a rendőrség heteken át figyelt. Sőt egy rejtett kamerával felszerelt újságíró, aki magát kuncsaftnak adta ki, be is jutott a lakásba. A fogvatartott lányok később az ablakon át szöktek meg. Ezt az egyik szomszéd még le is fotózta.

Emberi jogi szervezetek szerint egyre több nőt kényszerítenek prostitúcióra, különösen az olyan események időtartama alatt, mint amilyen a nyári, németországi futball világbajnokság is lesz. Az Európa Parlament olyan lépéseket szertne, amelyek segítségével a vb-n a lehető legjobban visszaszoríthatják a prostitúciót, de, hogy ezt pontosan hogyan képzelnék el, arról senki sem beszél.

rtlklub

2006.03.15. 22:18
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: