English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Pornóstop a szállodákban

A dolgozók panasza szerint amióta a szállodában előfizettek egy éjjel-nappal szexfilmeket sugárzó csatornára rendszeres zaklatásnak vannak kitéve a pornófilmeket néző vendégek részéről. A jelek szerint több ember is hajlamos levetkőzni gátlásait, ha ilyesféle filmeket nézeget. Különösen a takarítókat és a szobaszervízt ellátó alkalmazottakat hozzák kínos helyzetbe rendszeresen, főként a férfi vendégek, amihez tudni kell, hogy a norvégok egyébként sem a szégyellőségükről híresek.
A leggyakrabban „elfeledkeznek” magukról, és hiányos öltözetben, vagy teljesen meztelenül nyitnak ajtót a valamilyen ürüggyel a szobájukba rendelt alkalmazottnak, de volt, hogy a „tisztelt vendég” izgalmi állapotát sem igyekezett titkolni. Így már azon sem lehet csodálkozni, hogy sokan tesznek félre nem érthető ajánlatokat, bár erőszakra nem volt még példa.
Az alkalmazottak vendégek gátlástalanságát látva attól tartanak, hogy előbb-utóbb arra is sor kerülhet. Egyébként is egyre gyakrabban kerülnek roppant kínos helyzetekbe, ezért azt követelik, hogy a szállodában ne lehessen fogni a szexfilmeket sugárzó csatornákat.
A szálloda vezetése nem igazán örül a tiltakozásnak, mivel az ominózus csatorna bekötése óta jelentősen nőtt a forgalmuk, sok nős férfi feltehetően csak azét vesz ki szobát, hogy a nyugodtan nézhessen pornófilmet, amit otthon aligha tehet meg.

nice

2006.03.08. 11:59
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: