English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Minél többen, annál jobb?

A szexualitásról évezredeken át az volt az általános felfogás szinte minden emberi kultúrában, hogy az csak két ember intim kapcsolata, mely nem tartozik rajtuk kívül senki másra.
Manapság azonban már egészen más trend van kialakulóban, különösen az USA-ban, Franciaországban és Nagy-Britanniában gyarapodnak az olyan önszerveződő csoportok melyek tagjai rendszeresen szerveznek szex-partikat.
Egy amerikai szexológus maga is csatlakozott egy ilyen jól összeszokott csapathoz, mellyel egy nyáron valóságos kéj-körutazáson vett részt, az USA több déli államát is bejárva, és tapasztalatait könyvben írta meg. A legnagyobb összejövetelen egy floridai swinger-klub két másik hasonló csoport tagjait látta vendégül, egy hatalmas orgia keretében, melyhez kibéreltek egy harmincágyas motelt. Ezen a partin legalább hatvan-hetven ember, többnyire középkorú házaspár vett részt. Az internetnek köszönhetően ezek a csoportok viszonylag diszkréten tudják tartani egymással a kapcsolatot távolságtól függetlenül, és gyakran szerveznek olyan nagy összejöveteleket, melyeken egy csoport egy-két másikat lát vendégül.
Érdekes módon a résztvevők többnyire olyan negyvenes-ötvenes éveikben járó párok, akik sok éve élnek együtt, és kissé beleuntak már a házaséletbe. Nem kevesen állítják közülük azt, hogy ennek az új módinak köszönhetik, hogy még egyáltalán együtt vannak, és nem kerestek maguknak másik, fiatalabb szeretőt, mint sokan mások teszik hasonló helyzetben.
A szexológus szerint vannak azért olyanok, akik már az első alkalommal visszakoznak, de ez viszonylag ritkán fordul elő, a legtöbb ember hamar megbarátkozik a tárasággal, hisz ezekben a csoportokban általános elv, hogy mindenki igyekszik elfogadni a másikat olyannak amilyen, és rögtön kizárják azokat, akik féltékenykednek párjukra.

nice

2006.02.12. 12:39
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: