English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Megkezdődik a szűrés

A több ezerre becsült ősi mesterséget űzőknek már 5 éve rendelkezett a minisztérium, hogy egészségügyi vizsgálatokat végezzenek, de a szervezett szűrés csak most indul útjára.

Az Országos Munkahigiénés és Foglalkozás-egészségügyi Intézet kezdi el az ország örömlányainak a szűrését egy szűrőbuszon a napokban. Az első járat először a fővárosban parkol le, azokon a helyeken, ahol a prostituáltak nagyobb számban fellelhetők.
A vizsgálatra a páciensek a Magyar Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületénél jelentkezhettek, és jelentkezhetnek, ami után 10 ezer Ft befizetése mellett állhatnak a vizsgálatok el.
A szűrővizsgálat igen alapos, ugyanis az AIDS, a kankó, a clmaidia, a hepatitisz B és a vérbaj szűrése is megtörténik. Aki átesik a vizsgálaton, egy igazolást kap, amit azonban 3 havonta meg kell újítaniuk.
A vizsgálaton mind a nők, mind a férfi prostituáltak részt vehetnek.

A kérdés most már csak az, hogy ha ennyi pénzt fognak elkölteni a hazai prostik vizsgálatokra, akkor ennek a költségét beépítik majd a tarifájukba, vagy egy kis plusz munka kell a rendszeres kontroll kifizetésére?

nice

2006.01.17. 19:33
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: