English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex közben a nők...

Nemrégiben újabb felmérést végezek a nők szexuális életükkel kapcsolatban, ami kissé megváltoztatta a nők olyan hevesen vágyott minőségi szexuális életükkel való állításukat.

A kutatás ugyanis egyértelműen azt mutatta ki, hogy a nők 10 százaléka más férfira gondol szex közben. Vannak, akik híres színészre, vagy énekesről álmodoznak az enyelgés során, de legtöbben egy titkon vágyott férfit képzelnek el maguk felett, alatt, pozíciótól függően. A felmérés szerint sokan csak ezzel az álmodozással élik át az orgazmust, mert ha csupán a párjuk, férjük munkálkodására figyelnének, a közelébe sem jutnának az élvezetnek.

A képzeletbeli megcsalás mellett talán még az rosszabb, amikor a hölgyek a szex közben más egyéb elfoglaltságon törik a fejüket, mint pl., hogy mit főzzenek holnap, vagy mit kell még venni a gyereknek az iskolába. A megkérdezett nők 4 százaléka él így házastársi viszonyt napról-napra, amiről mit sem sejt a teljesíteni igyekvő férfi, míg minden hatodik nő arról álmodozik az aktus közben, hogy ez a menet talán tovább fog tartani, mint az előző alkalomkor.

Azért a tanulmány azt is kimutatta, hogy a nők két harmada még mindig szerelmes a partnerébe, nekik sem képzelt, sem valós félrelépéseik nincsenek, így csak a kedvesükre koncentrálnak, és vele éreznek, vele élveznek az ágyban.

nice

2005.12.06. 13:50
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: