English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Fiatalít a rendszeres szex

A csoport vezetõje, David Weeks 3500 különbözõ nemzetiségû embert vont be a vizsgálatba, melyek átlag életkora 45-55 év volt, de akadt köztük 100 évesnél idõsebb is.
A kísérlet tulajdonképpen igen egyszerû volt, a vizsgáltakat csoportokra osztották aszerint, hogy milyen gyakran szeretkeznek, illetve az 55 év felettiek milyen gyakran szeretkeztek aktív korukban.
Kiválasztották azokat, akiknél ez legalább heti három alkalom volt rendszeresen, és egy egyik oldalról átlátszó tükör mögé állították õket, majd a kísérlet többi résztvevõjének meg kellett saccolniuk az életkorukat. Meglepõ módon rendszerint legalább tíz-tizenkét évvel fiatalabbnak gondolták kinézetük alapján ezeket az embereket. Azokat viszont, akik nem éltek kiegyensúlyozott szexuális életet szinte kivétel pár évvel öregebbnek gondolták a valóságosnál.
Ez azonban csak az egyik része volt a kísérletnek, a résztvevõk legtöbbjét alapos orvosi vizsgálatnak is alávetették, és nem meglepõ módon az elsõ csoportba tartozó, rendszeres szexuális életet élõ alanyok sokkal jobb egészségi állapotban voltak a többiekhez képest.
Ebbõl is látszik, az öregséget nem az éveink száma, hanem a hozzá való viszonyunk határozza meg.

nice

2005.12.06. 13:49
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: