English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A szex éhség az orrból érkezik

A szert nem kell beszedni, nem kell felhelyezni, vagy beadatni, egyszerűen az orrhoz kell tartani, és simán bespriccelni az orrba. A szert kifejlesztő orvos most mutatta be a nagy nyilvánosság előtt az új csodaszert, amit csak a nők számára fejlesztettek ki, és azt az orrba bejuttatva kell alkalmazni.

A szer az orrán keresztül felszívódva perceken belül hat, méghozzá a hüvely szöveteit teszi érzékenyebbé, és megindítva, felserkentve benne a vérkeringést, azonnal szex éhséget okoznak a női nemnek.

Az orrspray nem egy gyógyszer, csak egy nemi hormon szintetikus formája, ami potencianövelést okoz a páciensnél. A kutatók esküsznek a szer gyors hatására, és a tartósan pozitív eredményére. A szer a férfiakra is hatást gyakorolhat, de a Viagra után a kutatók ezt a nőknek szánják, bár az ő felhevültségük biztosan hatással lesz a teremtés koronáira is.

Az, hogy pontosan mikor kerül a polcokra a szer, még nem tudni, de hogy nagy keresletre számítanak a gyártók, az már most látszik, ugyanis a cég részvényeinek árfolyama ugrásszerűen megnőtt az elmúlt napokban.

nice

2005.12.06. 13:44
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: