English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kéjhangzavar

Egy újdonsült ifjú olasz házaspár túlzottan is hangos és a késő éjszakába nyúló szeretkezéseivel borzolta a szomszédok idegeit.

Olyannyira, hogy azok néhány álmatlan éjszaka elteltével rendõrt hívtak a nemrégiben melléjük költözött házasokhoz. A kiérkezõ rendõrök alig bírták visszafogni a nevetést, mikor az egyik szomszédasszony tipikus dél-olasz temperamentummal adta elõ "megpróbáltatásaikat".

A párocska elismerték „bűnét", amit azzal magyaráztak, hogy hónapokon át voltalk kénytelenek a férj szüleivel együtt élni, és ott igencsak nehezükre esett visszafogni magukat. Most, hogy végre saját lakásba költöztek végre, úgy gondolták, felhõtlenül élvezhetik a házasélet minden gyönyörét, anélkül hogy bármiben vissza kellene fogni magukat. A szomszédokat különösen a fiatalasszony hangos sikítása zavarta, különösen hogy a pár egy éjszaka általában nem is érte be egyetlen "menettel". A rendõrök csendre intették õket, de mivel ennek nem volt foganatja, az alváshiánnyal küszködõ szomszédok bírósághoz fordultak. Az itt születet döntés szerint a házaspárnak este 11 és reggel hét óra között tartózkodnia kell a hangoskodástól, különben komoly bírsággal sújthatják õket. Megoldást biztos találnak, ha más nincs hát, átszervezik a napirendjüket.

nice

2005.11.08. 20:36
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: