English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex miatt bajban a Nasa

Egy tanulmány ugyanis most derített fényt arra, hogy a tervezett, hosszú űrutazások során sok asztronautának, sőt a majdani utasoknak is létszükséglet lesz a szexualitás, aminek jelenleg még nincs megoldható lehetőség biztosítva az űrhajókon.

A Nasa úgy 10 év múlva tervezi a Holdra, majd a Marsra küldeni az embereit, aminek oda-vissza útja nagyjából 30 hónapos repüléssel lesz elérhető. A kutatók szerint ez nagyon sok idő szex nélkül. A tanulmányok azt javasolják, hogy vagy kis szexuális igényű embereket küldjenek a bolygókra, vagy valamilyen megoldást kell kialakítani a repülőgépeken amellett, hogy több nőt kell a férfiakkal elrepíteni.

Voltak már próba tanulmányok, ahol több hónapra összezártak embereket egy szimulációban. A kísérletet pont a szexuális hiány okozta agresszivitás miatt kellett félbeszakítani, ugyanis pár hónap szexmentes időszak után a férfiak összeverekedtek egy-egy nő kegyeiért.

A Nasa így most fejlesztéseket kénytelen elindítani, hogy a súlytalanság állapotában hogy oldhatják meg az űrutasok szexuális szükségletek kielégítését. Ha ez sikerül, a nemi aktus akkor sem maradhat titokban a földi irányítás előtt, ugyanis az űrhajósok testhőmérsékletét, pulzusát, vérnyomást folyamatosan mérik, így az izgalmi állapotban lesznek kérdések, hogy miért kalapál valakinek annyira a szíve, mire a válasz csak annyi lehet: a szexuális izgalomtól.

nice

2005.11.08. 20:35
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: