English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexundor a sok munka miatt

Egy legújabb kutatás csak a nőket és azok szexuális szokásait, szexuális aktivitását tanulmányozta, és újabb talán nem is meglepő eredményről számolnak be a kutatók.

A tanulmány egyértelműen igazolta, hogy a szexuális aktivitásuk nagymértékben csökken azoknak a nőknek, aki élete pörgős, és túlhajszolják magukat.

A kutatásban 16 és 45 év közötti nők vettek részt, és ezek közül minden tizedik nőről kiderült, hogy őket már egyáltalán nem érdekli az erotika, a szex. Ennek oka általában a család, a gyermekekkel való egyre több törődés, a munkahelyi követelményeknek való elég tétel, a napi rutin feladatok is mind a nő testi és lelki terhére hárul, amitől csökken a boldogságérzet, és ezzel a szexuális vágyat is.

A nők majd öt százaléka vallotta azt be, hogy egy ideje már az orgazmusra sem képesek, bár ez az arány magasabb a férjezett nőknél, mint a szingli lányoknál.

Egyszóval Hölgyeim, ha élvezni és élvezkedni akarnak az ágyban, ne hajszolják túl magukat, vegyék lazábban az életet, és szeressék párjaikat, hogy Önökkel együtt élvezhessék a szerelem adta gyönyört.

nice

2005.11.08. 20:32
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: