English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Euro-szex

A Sex Guide International kiadvány az év végére került kiadásra, és több mint hétszáz oldalon taglalja a tagállamokra jellemzõ szexuális szokásokat, különös figyelmet szentelve a szexpiacra.
Az olvasók ebbõl megtudhatják, hogy a tagállamok városaiban hol, milyen jellegû és színvonalú szolgáltatásokat kívánnak, illetve mik a helyi specialitások, ha lehet ilyenről beszélni.
Az átfogó tanulmányból sok érdekes tényre derül fény. A hidegvérû angolok pl. igencsak vonzódnak az "extrákhoz", igen nagy a látogatottsága a szado-mazo kluboknak, Londonban majd ötszáz ilyen mûködik. A brit férfiak körében kedveltek az olyan szaunák is, ahol csinos hölgyek erotikus tánccal szórakoztatják a felüdülni vágyókat. Ha pedig valaki nagyobb diszkrécióra vágyik, akkor sincs nehéz dolga, elég benéznie egy utcai telefonfülkébe. Szinte mindegyik tele van ragasztgatva szex-hirdetésekkel.

A katolikus Írországban már egészen más a helyzet. Dublin-ban csak nemrégiben nyílt meg az elsõ night-club, és prostitúciót is jóval szerényebb szigorúbb közt lehet ûzni.

Ezzel ellentétben Németország és Hollandia a szex-turizmus mekkájának számít. Több százezer ember dolgozik a szex-iparban, óriási forgalma a szexuális segédeszközöknek.
Berlinben mûködik Európa legnagyobb bordélyháza, a 18 emeletes Hotel Pascha háromszáz szobával várja a vendégeket, az alkalmazottak száma jóval több mint ezer.

Egy felmérés szerint a franciák a szolidabb szerelmi játékokat kedvelik, de népszerûek a partnercserés kapcsolatok, legalább 400 ezren vesznek részt rendszeresen csoportos szex-partikon, főként a nagyvárosokban.
A könyv ugyan igen röviden, de kitér az új EU tagokra is. Rólunk, a lengyelekrõl és a csehekrõl igen jó véleménnyel írtak, legalábbis ami világszerte elismerten gyönyörû lányainkat illeti.

nice

2005.11.08. 20:21
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: