English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Erotikus újság egyetemi pénzből

A patinás intézmény történelmében kevés ehhez hasonló botrány történt még, mivel mindamellett, hogy a diákok az egyetem tekintélyének erősen ártó kiadványt szerkesztettek H-Bomb (Harvard-Bomb) néven, mindezt még a költségvetési forrásból pénzelték is.
A kifejezetten igényes kivitelű lapban persze az egyetem legszemrevalóbb diáklányainak képei jelentek meg, vélhetõen éppen ezért még a legprûdebb olvasók is sokáig szemet hunytak az erkölcstelennek kikiáltott kiadvány felett, mivel a botrány csak a harmadik szám megjelenése után robbant ki.
Az egyik professzor jött rá, hogy a diákok a lap kiadásához egy támogatást vettek igénybe, melyet művészi kivitelű alkotások készítéséhez lehetett igénybe venni.

A további példányok kiadását így természetesen megtiltották, néhány egyetemistát kirúgtak illetve szigorúan megfenyítettek. Viszont az eddig meg nem jelent fotósorozatok nem vesznek kárba, mivel már több ismert magazin, mint például Hustler is komoly összegeket ajánlott fel a még meg nem jelent képekért.

nice

2005.10.09. 12:44
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: