English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Heti egy szex támogatással

A dán kormány támogatja az önálló keresettel tartós betegség miatt nem rendelkezõ férfiakat, hogy havonta egyszer eljuthassanak egy prostituálthoz, persze csak ha igényük van rá. Az alapelv az, hogy a szexuális igények kielégítése hozzátartozik az egészséges életmódhoz, és mindenkinek alapvetõ állampolgári joga, hogy ki is elégíthesse ezen igényeit.
Így azok a férfiak, (azért férfiak, mivel csak az õ részükrõl mutatkozott eddig érdeklõdés a támogatás iránt) akiknek nincs állandó partnerük, és nyugdíjból, illetve rokkantnyugdíjból élnek havonta egyszer állami támogatással vehetik igénybe egy prostituált szolgáltatásait. A támogatást kupon formájában az önkormányzatoknál lehet igényelni, a szelvényt a szolgáltatást nyújtó örömlány pénzre tudja váltani. Az összeg ugyan csak az "alapszolgáltatásokat" fedezi, de természetesen meg lehet saját zsebbõl fejelni.
A dánok alapvetõen nem prüdériájukról voltak híresek eddig sem, de azért értek és folyamatoson érik is támadások a kormányt a természetesen legálisan ûzhetõ prostitúció efféle támogatása miatt. A tiltakozók természetesen többnyire nõk.

nice

2005.10.02. 21:22
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: