English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Nincs szexbiztosítás

Nemrégiben tudósítottunk arról, hogy Románia egyes részein az örömlányok egy helyi plébános hatására nem hajlandók a továbbiakban a klienseiket orálisan kielégíteni, most itt az újabb hír róluk, miszerint féltik magukat, és ezért, biztosítást kötnének.

A napokban egy romániai örömlány meglepõ kéréssel keresett fel egy biztosító társaságot, ahol azt kérte, hogy õ szeretné biztosítani magát, pontosabban a szexuális életét. A hölgy azzal magyarázta kérelmét, hogy azért van szüksége az effajta biztosításra, hogy ha munkája során esetleg valamilyen betegség, vagy kár érné, akkor õ biztosítva legyen, és ezzel kárpótolva a baj esetén.

A prostituált állítólag bízott a biztosítóban, mivel úgy gondolta, ha már egy-egy híresség bebiztosíthatja lábát, haját, különbözõ testrészét, akkor õ is kérhet effajta biztosítást, a munkájára vonatkozólag.

A hölgy sajnos szomorúan távozott a biztosítótól, ugyanis a cég elutasította kérését azzal, hogy nem létezik még ilyen körû szolgáltatás a portfólió-jukban, és egyelõre nem is terveznek hasonló jellegû szexuális biztosítást kötni senkivel.

nice

2005.10.02. 21:21
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: