English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexis hittantanárnő

A világ egyik szeme egy olaszországi kissé meghökkentő vagy talán nevetséges munkaügyi perén van, ami egy nővel szembeni peres eljárás során jutott napvilágra.

A 38 éves olasz nő most azért perel a vallási bizottsággal, ugyanis kirúgták hittantanárnői állásából, és ő azt mindenképpen szeretné visszakapni.

Az egyház szerint a nő nem taníthat az állami iskolában hittant, mivel elvált nő, és nem taníthatja az egyház tanítását, ha az ő maga sem tartja, vagy tartotta be. A másik indok az volt, hogy a nő a diákok előtt túl kihívóan és szexisen öltözködött, amivel a diákok figyelmét elvonta a hittanról, és igen csak másfajta irányba tolta a diákok képzeletét.

A nő felháborodottan követeli vissza állását, állítása szerint már 5 éve elvált, és ez sosem volt titok sem a magánéletében, sem a munkahelyén, így nem érti, hogy ez miért most gond az egyház szemében. Szerinte igen is mindig illendően öltözködött az iskolai előadások napján, azt pedig hogy az iskola falain kívül mit visel, az egyháznak ahhoz már nincs köze.

A 14 éve hittantanárnő így most a bíróság ítéletére vár, és bízik abban, hogy a szexis kinézete nem befolyásolja munkája folytatását, mert vallásossága, és tanítani akarása ma is a régi, mindenképpen folytatni szeretné a tanítást, és a gyerekek oktatását.

nice

2005.09.25. 20:36
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: