English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Csupaszon nincs élvezet?

Ma már ciki ha egy nõnek szõrzete van bárhol a testén, és egyre több férfi is megszabadul a testét, fõleg intim testrészeit takaró pamacsoktól. Ez sokaknak divat, sokaknak elõnyös higiéniás szükséglet, vagy csak a társ izgatása, kinél mi. De most egy tanulmány alapján megváltozhat az emberek véleménye.

A szexológusok, az orvosok mindig valami meghökkentõ vagy talán nevetséges ténnyel állnak elõ, és így van ez most is, amikor egy norvég orvos csapat közölte kutatásuk eredményét.

Az osloi Szexuális Problémák Klinika orvosai szerint a leborotvált, lecsupaszított nemi szerv nem hogy javítja, hanem éppen hogy rontja a szexuális élvezetet, a férfiaknál a magömlést, míg a nõknél az orgazmus bekövetkezését.

Állításuk szerint a szõrtelenítés során a szervek érzékennyé válna a csupaszság hatására, így a orgazmus bekövetkezése is kérdésessé válhat. Az érzékeny bõrfelületek ingerlése szex közben nem hogy örömet okoz az illetõnek, hanem épp hogy fájdalmat, ami abban a percben megszünteti a szexuális vágyat, és örömöt, így a gyönyör átélése is elmaradhat.

A másik dolog, amiért az orvosok mégis a szõrzet megtartását javasolják, hogy az intim testrészek szõrtüszõi olyan illat anyagot árasztanak magukból, ami még inkább fokozza a nemi vágyat, ennek hiánya azonban semmi vágyat nem ébreszt.

Ezek után mindenki döntse el, hogy pamacs, vagy csupasz testtel fekszik-e be kedvese ágyába, ugyanis az orgazmus elérése a szex legnagyobb gyönyöre.

nice

2005.09.25. 20:34
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: