English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex a vízben? Vigyázat!

Sokan szeretnek a természet lágy ölén szeretkezni, mert valami különleges feeling-je van a dolognak, de aki a szabadban éli ki szexuális vágyait, az kalkuláljon azzal, hogy vagy eldugott helyen próbálkozik, vagy előfordulhat, hogy valaki a szemtanúja lehet a gyönyör pillanatainak.

Így volt ezzel egy belga párocska is, akik a természet egyik alap elemét, a vizet próbálták ki az együttlétükhöz. A tengert választották egy kis enyelgéshez, de hogy beteljesült-e a vágyuk? Egy szemfüles és félő embernek hála nem.

Történt, hogy egy parton sétáló férfi távcsővel két fuldokló embert látott a vízben, és megijedve a látottaktól telefont ragadott, és segítséget kért. A fuldokló párocska megmentésére, a helyszínre vonult a helyi rendőrség mellett egy mentőhelikopter is, akik végül kihúzták a „fuldoklókat” a vízből.

A megmentésük után derült ki, hogy a huszonéves fiatal pár cseppet sem fuldokolt a vízben, hanem épp ellenkezőleg, épp a vízben szeretkeztek, amit a szemfüles segítőkész sétáló kapálózásnak vélt a vízben.
A mentősök nevetve vitték a partra a párt, akik közül a hölgy csak a barátja alsónadrágját kapta magára, míg a hős lovag Ádám kosztűmben pózolt az összegyűlt nézelődők előtt.

Így tehát aki hasonló helyszínt szemelt ki egy kis enyelgésre, az azért egy-egy csók között nézzen szét, és bólintson mosolyogva az arra járó bámészkodóknak, hogy minden rendben van.

nice

2005.09.25. 20:31
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: