English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Munkahelyi szex

Leginkább a szellemi munkát végzõ hölgyekre és urakra jellemzõ, hogy munkavégzés közben bonyolódnak intim együttlétekre egymással. A lebukás veszélye ugyan általában nagy, de a "tiltott gyümölcs" jelentette élvezetek, kárpótolnak a félelmekért. A britek azonban a lebukás kisebb veszélyével járó módját választják inkább a munkahelyi szexnek.
Egy telefontársaságok illetve Internet-szolgáltatók által közösen végzett felmérés megdöbbentõ eredményeket hozott. Mint kiderült, Nagy Britanniában minden órában 15 ezer szex-telefonhívást bonyolítanak le vállalatok és hivatalok készülékeirõl.
A teljes napi hívások száma eléri a 35 milliót. A statisztika további hasonló adatokat tár fel, pl. hányan választják a telefon helyett az Internet erotikus-pornó oldalait munkaidõben, ezek a számok, pedig jóval nagyobbak, mint más európai országok hasonló statisztikái.
Ugyanakkor szintén felmérésekbõl derül ki az, hogy a brit nõk legtöbbje elhanyagoltnak érzi magát, mivel partnere esténként fáradt a házasélethez.
Hát ezen így nem is lehet csodálkozni.

nice

2005.09.25. 20:28
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: