English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Britney igazi orál szakértõ

Pár napja sugározta az egyik brit tévécsatorna azt a kompromittáló dokumentumfilmet, amiben az énekesnõ régebbi partnerei és elvileg barátai meséltek Britney Spears-rõl és magánéleti pletykák mellett a szexuális szokásairól is.

A filmben megszólaló emberek többsége azt vallotta, hogy a szõke popénekesnõt nyugodtan hívhatja a világ, az orális szex királynõjének. Bár a hangjáról és botrányos házasságkötéseirõl híres énekesnõ, a hallottak alapján lehet pályát tévesztett, ahogy sokan dicsérték mesteri fokon ûzött intim szokásait.

Britney, aki évekig azt állította, hogy szûzen fog férjhez menni, hogy házasság elõtt nem lesz semmi szex az életében, jelenleg boldog kismama, aki nemrég nyilatkozta, hogy terhesen is élvezi a szex minden egyes percét, talán most már érthetõ mindenkinek, hogy ezzel mire is gondolhatott.

A nyilatkozók szerint régi kedvese Justin Timberlake jóvoltából tanulta ki az orális szex mesteri alkalmazását, és talán így már nem meglepõ, hogy jelenlegi férje, mosolyogva nézte és hallgatta végig, a filmben elhangzottakat.

nice

2005.09.11. 00:21
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: