English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A szexhez mindenkinek joga van

Az meghökkentő, bár érdekes kérelmet egy fiatal mozgásképtelen férfi nyújtotta be a dán Legfelsőbb Szociális Bizottságnak. A kérelemben a férfi leírta, hogy képtelen elhagyni otthonát, és kevés a jövedelme, ezért szociális alapon számára az állam rendeljen ki örömlányt a lakására, és annak a „tisztelet díját” fizessék is ki neki.

A Szociális Bizottság elutasította a férfi kérelmét, csakhogy ezzel az ügy nem zárult le, ugyanis a bizottság hiába döntött így, a dán törvények szerint minden adófizető állampolgárnak joga van kielégíteni a szexuális szükségleteit. Ez alapján már érthető, hogy a férfi miért bízik a nagy port kavart kérelemben, és miért is ragaszkodik a kérelme elfogadásához.

Ő természetesnek tartja, és alapvető szükséglete, hogy szexuális életet éljen, amit egészségi állapota befolyásol, így talán lehet hogy jogosan követeli az örömlányt, és annak állami pénzen való kifizetését?

Hamarosan kiderül, de egy jó hír számára, hogy a dán fogyatékosok országos szervezete is támogatja a férfit, és a kérelmét, és szerintük a probléma igen is komoly, és sürgető, bár ezt igazán a kérelmező érezheti kézzel foghatóan is, ha a feszülő nadrágjára tekint.

nice

2005.09.11. 00:14
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: