English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Felfallak a szememmel

Élvezd a mát, évezd a pillanatot! Próbálj meg lazítani! Ne nyomd el ösztöneidet, vágyaidat, nyugodtan álmodj ébren is! Ha mindezt teljesíted, készen állsz a flörtölésre. Hidd el, néha nem árt letesztelni női vonzerődet, csak a biztonság kedvéért, hogy meggyőződhess róla, minden a régi. Nyáron könnyű dolgod lesz, hiszen ilyenkor mindenki lazább, szívesebben belemegy egy-egy röpke flörtbe, esetleg kalandba.

Nem mersz kezdeményezni? Nem is kell, hagyd, hogy kikezdjenek veled, viszont amikor hódolód akcióba lendül, bíztasd egy mosollyal vagy csábos pillantással. Ha egyszerűen képtelenek vagytok levenni a szemeteket egymásról, már rossz nem sülhet ki a dologból. A szexi nézés a pasik gyengéje, ennél jobban már csak a női száj izgatja őket. Érints érzékien nyelved hegyét az ajkadhoz, és nézd a reakciót: felcsillan flörtpartnered szeme, és erős késztetést érez arra, hogy még jobban a közeledbe férkőzzön.

A tág pupilla érdeklődést, a merész tekintet kacérságot jelent. Szemednél már csak tested beszédesebb, gesztusaid elárulják minden szándékodat. A csábító hadművelet része a hajjal, ruhával, ékszerekkel babrálás, a merészebbek próbáljanak meg – mintha véletlen lenne - hozzáérni kiszemeltjükhöz, vagy bártan lépjenek be a férfi személyes zónájába – 50-70 centin belül kell mozogniuk. Ilyen kis kalandtól biztos, hogy felpezsdül mindkettőtök vére, a folytatás pedig csak rajtatok múlik.

rtlklub

2005.09.10. 23:37
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: