English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Álom a szex után

De vigyázat az álmokkal, ugyanis ezek veszélyesek is lehetnek, ha az álombeli látomások késõbb kihathatnak a szexre.

Egy kanadai feleség, váláson töri a fejét, a férje álmai miatt. Az asszony egy tv showban panaszkodott végsõ elkeseredésében, mikor már nem tudott kihez fordulni férje álmai miatt.

Pár hete kezdõdtek a „rémálmok”, amikor a férj, a szex után elaludt, és álmában az édesanyja jelent meg neki, aki jól ledorgálta õt, amiért, és ahogyan szeretkezett a feleségével. Állítólag a már pár éve halott asszony megjelent fiának, és szidta fiát, hogy gusztustalan amit mûvel, és hiába szeretkezik sötétben, vagy a paplan alatt, õ „odafentrõl” mindent lát.

A férj az elsõ álmot még csak rémálomnak tekintette, de ahogy a következõ és az azt következõ nemi aktusra került a sor, elalvás után a halott asszony újra és újra megjelent a fiánál. A férfi a negyedik ilyen alkalom óta nem hajlandó a feleségéhez érni, már csak egy csókot sem enged meg az egyre inkább vágyakozó asszonynak. A feleség már álomfejtõnél, jósnõnél is járt, de nem találtak megoldást a „látogató” elûzésére, hogy a férjét újra magához tudja csalogatni.

Hogy mi lesz az eset vége, még nem tudni. Egy azonban elgondolkodtató. Ha hisznek a túlvilágban, ha nem azért vigyázzanak Önök is a párjukra, hogy az édes kettes után engedik e elaludni a teremtés koronáit, vagy nem. Vagy talán a jó megoldás a fentiek elkerülésére, hogy anyósunkat próbáljuk kicsit modernebb felfogásra szokatni, míg köztünk él.

nice

2005.08.25. 23:03
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: