English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A nyár, a flört ideje!

Milyen a nyár szerelem nélkül? Borzalmas. Akinek nincs állandó, komoly kapcsolata, annak a nyár maga a pokol, ilyenkor a magányos emberek jobban szenvednek az egyedül léttõl, mint a hõségtõl.

Ezeket az embereket biztatjuk most arra, hogy merjenek nyugodtan ismerkedni és flörtölni, ne halasszák el az alkalmat, ha a közelükben van egy bombázó hölgy, vagy egy sármos férfi.
Ma már nem csak a férfiak kiváltsága a flörtölés, a kacér hölgyeket is imádják a magányos férfiak.

Merjen nyugodtan kezdeményezni, találjon ki valami témát, amivel beszélgetni kezdenek, és ha a másik fél is készen áll egy kis kalandra, onnantól kezdve már tiszta az út az alkalmi szerelem és az ágy felé. Higgye el, egy kacér mosoly, egy apró kis kézmozdulat, egy erotikus pillantás máris felkelti a másik nem fantáziáját.

Miért jó egy kis nyári kaland? Nem kell magányosan tengni-lengni a nyaralás alatt, és az éjszakáink is forró szenvedéllyel telhetnek, ha sikerült becserkészni a kiszemelt áldozatot. Egy ismeretlen ismerõs szeretõnél nincs jobb az ágyban, ugyanis a rövid kalandok alatt a partner mindig szeret bizonyítani az alkalmi ágyas társának, ami azt jelenti, hogy a szex és az erotika területén minden szépet és jót megkaphatunk a másiktól. Csak hagyjuk magunkat elcsábítani vagy elcsábulni, és a testi élvezetek mennyországában érezhetjük magunkat a kis nyári kaland alatt.

Aki még nem kezdett hozzá egy kis nyári flörtnek, nézzen gyorsan szét a közelében lévõ választékból, mert a nyár már javában tombol, és van mit bepótolnia az eddigi ritka szexuális életének.

nice

2005.08.25. 23:02
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: