English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A szexualitás múzeuma

Beate Uhse nevét minden germán ismeri, de már a világban is sokan, aki kicsit is foglalkoznak a szexualitással és az erotikával. Ez a hölgy a német szex ipar talán legnagyobb alakja 1962-óta, ugyanis akkor nyitotta meg első szex boltját Flensburgban. Azóta az ő üzelte hálózza be az egész országot, és nemrégiben megnyitotta nem csak Európa, de a világ legnagyobb erotika múzeumát is.

A több szintes épület minden nap éjfélig tart nyitva, és csak is nagykorú látogatók szemlélődhetnek az épületben lévő, több mint 5000 darabos kiállításon. Segédeszközök, rajzok, festmények láthatók a múlt századok szexuális korából, a különböző társadalmi rétegek és kultúrák sokaságából.

Az épület maga nem egy szokványos múzeum feladatát látja csak el, hiszen az épületben 3 mozi, és egy homo mozi várja a látogatókat. Akik magányra vágynak, azok a 40 videókabin egyikében foglalhatnak helyet, ahol 600 választható film között dúskálhatnak, ízlés szerint. A múzeumban szintén működik egy kávézó is, ahol kényelmes körülmények között ismerkedhetnek és társaloghatnak a látogatók.

Ezek ismeretében talán már nem is tűnik olyan borsosnak az 5 eurós belépő, hisz az Erotika Múzeumban minden megtalálható, ami a szexuális fantáziánk szemének, szájának ingere.

nice

2005.08.25. 22:56
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: