English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Az igazi szexipar hazánkba is betör

A pornó ipar, a szexshop-pok üzletasszonya eddig 13 országban, 313 üzletben működtette szolgáltatásait, és most Magyarországon tervez üzletnyitást a közeljövőben.

A nagy nevű és világhíres cég, nagyon tág üzletággal van a piacon, hisz a szexuális segédeszközök értékesítése, a világ leglátogatottabb szex múzeumának fenntartása, a saját márkás fehérnemük árusítása, a pornó videók, szexmagazinokat, és a pornóra szakosodott mozik, mind mind a szexet kedvelő, és nem prűd embereknek kedveznek, akikből egyre több van a világon.

A Beate Uhse nevével fémjelzett szexbolt hálózat a hírek szerint szeptemberben már megnyitja kapuit Magyarországon.

A szexiparba fektetni mindig kifizetődő, ahogy a tények is mutatják, hisz a Forma 1-es pilóta, Ralf Schumacher is 2 millió eruróval szállt be a vállalatba.

Beate Uhse anyavállalata már 2001-óta jelen van Magyarországon, ugyanis egy dunántúli kisközségben működő szexuális kellékeket gyártó vállalkozásba betársultak, ahol egyébként a cég által forgalmazott műpéniszt és gumibabákat is gyártják.

Ezek után kíváncsian várjuk, hogy milyen újdonságokkal tör be kishazánkba, a nyugati szexuális kultúra, Beate Uhse márkanéven.

nice

2005.08.25. 22:44
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: