English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Afrodité nedves bugyija - egy szexistennõ tanácsai lányoknak

Lányok, akik a videotékából hazatérve, szülõk és pasijuk távollétében lazítnak egy kicsit - ledobják cuccaikat, és falatnyi fehérmenemûben végigterülnek a pamlagon, egyik kezükben a távirányítóval, a másikban egy nagyon is 18 éven felülieknek szóló kazettával. Aztán megnyomják a PLAY-t, és finoman simogatni kezdik magukat, félig a filmet nézve, közben pedig fantáziálva, egészen addig amíg a bugyi és a melltartó inkább már csak akadály, bár van aki ezen keresztül is elélvez, ha igazán felizgult már.

Lányok, akik ezt nem egyszer megteszik, és cseppet sem szégyellik mindezt. Szinte természetes számukra. És persze a fiúk, akik iyen lányokról fantáziálnak, vagyis masztizó lányokra masztiznak, remélve, hogy egyszer találkoznak ilyen lánnyal - nemcsak képernyõ elõtt, hanem valóságban is.

Létezik egyáltalán ilyesmi? Néznek a nõk pornõfilmeket, és ha igen, tényleg éppúgy fel tudnak izgulnak tõle? Vagy ezt is csak az örökké kanos szexõrült pasik, és az õket kiszolgáló filmipar találta ki? És egyáltalán, káros a pornó akár a nõkre, akár a fiúkra - vagy csak ártatlan szórakozás, amely ma már semmivel sem inkább "tiltott gyümölcs" mint mondjuk a cukormentes vaníliafagylat mesterséges édesítõszerrel?

Hogy jobban megérthesük a nõk és a pornó mai (változóban lévõ) viszonyát, sokkal mélyebbre kell ásnunk a hétköznapi szereotípiáknál. Olyan fogalmak eredetét kell megértenünk mint szemérem, szégyellõsség, kacérság és persze a szexualitás évmilliárdos evolúciója. Nem Ádámig és Éváig kell visszamennünk, hanem még annál is sokkal régebbre. Egy kis utazásra invitáljuk tehát azokat, akik szeretnek a felszín mögé látni, megérteni a rejtett összefüggéseket és kíváncsiak egy nagyon-nagyon komplex és színes képre, amiben az érzelmek, a vágyak és életünk szorosan összefonódnak, feltárva a múlt és a jelen, jövõnk és álmaink titkait.


2005.08.23. 20:58
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: