English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Erotikus játékok

Simi
Abszolút találat, ha a fejét az ön ölébe hajtja, ön pedig
a fejét simogatja. Közben ön a fülcimpáját az ajkaival
becézheti. Ezt imádni szokták a férfiak!

Kenguruszerelem
Csodálatos szerelmi póz, amely egyszerre biztosít
számodra védettséget, és melegséget. Simuljon háttal a barátja nyitott combjai közé. Ahogy ott ül õ reflexszerûen átöleli. Ez az ön számára komoly
élvezetet nyújtó helyzet, mert nem néz a szemébe, csak élvezi, ahogy csókolgatja a nyakát, és lágyan simogatja önt. Olyan mintha egy kenguru csöppség az édesanyja erszényében ücsörögne.


Body touch
A férfiak szeretik, ha egy nõ aktív. Simogassa
partnerét amerre csak éri: hátát, fenekét. Így
megismeri mi okozza számára a legnagyobb örömet.

A misszionárius póz
A legismertebb pozitúra. Amikor is a partnere önre fekszik, csak hogy érezze önt. Így eggyé tudnak olvadni a szerelemben, egyszerre veszne levegõt. Aztán persze elindulhat a kéz

Kiskanalak
Az együttalvás az egyik legszebb élmény. Amikor is úgy simulhat háta a partnere hasához, és kissé behajlított lábaik úgy fonódhatnak egymásba, mint két kanál. Sokan a szeretkezés után pihegnek ebben a pozícióban.

Nyugodtan belekapaszkodni
Öleld át, és szorítsd erõsen magához. Ha kedve van a szerelemhez, engedje az érzéseidet szabadjára. Mély sóhajtással érzékeltetheti vele e kedvet.

Kéjes játék
Széttárt, behajlított lábakkal, mint egy béka feküdjön a partnerére, és fúrja be a fejét a partnere nyakának a hajlatába. Élvezze, ahogy partnere végigsimítja a gerincét le egészen a combjaiig. Hogy hol a vége, ezt ön döntse el!

szexmester

2005.08.23. 20:10
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: