English version
ENGLISH VERSION
Fehér Fekete Pink Lila Barna

HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A szexis test

A csinos megjelenés minden nő talán legfontosabb érvényesülési lehetősége. A férfiak az ilyen hölgyek társaságában jól érzik magukat, versengenek a barátságukért, szerelmükért. A vonzó nőt szívesebben segítik, könnyebben vizsgázik, hamarabb talál munkahelyet, s nem utolsósorban férjet. Még egy válás után, egyedül is jobban tud boldogulni.

Ma divat a karcsú alkat, a feszes test, ám a tökéletes forma sokszor nem velünk született adottság, azt egy magára valamit is adó nőnek ki kell alakítania. S ezt elsősorban a sporttal érheti el, nem pedig sokszor eszetlenül drasztikus fogyókúrával.
Minden nő hajlamos a kövérségi fóbiára, azt hiszi, hogy már csekély súlyfelesleg is megfosztja őt a vonzerejétől. Pedig a férfiakat a gömbölydedség vonzza inkább.
„Ne legyen túlsúlyos, de legyen rajta mit fogni, néhány kiló felesleg még elmegy.” – mondogatják.
Ezért sem szabad soha komolyan venni az orvosok vagy más szakemberek által készített szabványtáblázatokat, mert gyakran nem veszik figyelembe a csontszerkezetet, ami pedig meglehetősen változó lehet. A legjobb, ha a kis csontúak az ilyen táblázatok adataiból levonnak 3 kg-ot, a nagy csontúak pedig hozzáadnak 3-at. A megoldást kulcsa tehát a sport, ezen belül is az állóképességet fokozó futás vagy kerékpározás, az izomerőt fejlesztő súlyzós gyakorlatok és a hajlékonyságot növelő kondícionáló torna. A mozgás egyben az egészség megőrzésének, megszilárdításának is az egyik módja, ne sajnáljunk hát naponta egy órát az egészségünkre és a megjelenésükre áldozni

A férfiaknak egyébként nincsenek különleges elvárásai a női testtel kapcsolatban. „A teljes csomag érdekel.” – mondta egyikük. – „Ha jól tartja magát, ápolt, testbeszéde előnyös képet mutat róla és felemelt fővel jár… valójában ezt akarom.”

Egy brit szexológus szerint a testi vonzalom alapja a nemek különbözősége: „ A férfi és a női test egymástól leginkább különböző részei keltik a legerősebb vágyat és minél nagyobbak az eltérések, annál fokozottabb a vonzásuk.”
A híres szexistennők például vonzerejük egy részét éppen annak köszönhetik, hogy szinte maximalizálják a férfi és nő közötti különbséget.
Gondoljunk csak Raquel Welch méreteire, amelyek még ma is 94-56-89 és 102-61-91 között ingadoznak, vagy Marilyn Monroe 89-56-89-es „gömbölyű számaira”.

A férfiak többsége gyűlöli a szőrös hónaljat és lábat, hiszen azok saját magukra emlékeztetik. Vagy lehet-e jobban megmagyarázni, miért olyan nagyon „mellpártiak” a férfiak: a keblek nagysága, puhasága tökéletes ellentétei az ő lapos mellüknek.

A „húsosabb” női fenék, illetve széles csípő ringása is azért hat rájuk csábítóan, mert az övék kisebb és keskenyebb.
Dr. W. Schlegel német orvos felfedezte, hogy a magatartás összefügg a medence alakjával, s arra a következtetésre jutott, minél szélesebb a csípő, annál nőiesebb a viselkedés.

A szép arc is szexis. A női szexepil a szemben rejlik, állítja sok férfi. A ragyogás a legcsábítóbb, a szemből elővillanó önbizalom, az önmagával való elégedettség. Másokat a száj színe és formája ragadja meg. Erotikus izgalomban az ajkak megduzzadnak és kivörösödnek, így amelyik nő száját teltebbé s vörösebbé varázsolja rúzsával, akaratlanul is szexuális jeleket küld a férfiak felé.
De még az arcfestésnek is van szexuális jelentése. Ki gondolná, hogy a pirosító használata a férfiakat a félénkségre és a szűziességre emlékezteti – persze nem tudatosan, de ennek már történelme van. A múltban a pirulás a kacérkodáshoz és udvarláshoz kapcsolódott, az ártatlanságot fejezte ki. Napjainkban, amikor a lányok kezdik a tapasztalatszerzést, nem szokás az elpirulás, pirosítóval azonban könnyen be lehet csapni a kiválasztott „áldozatot”.
A kicsi, pisze orrú nők szeretetteli, védelmező érzéseket tudnak előcsalni a férfiakból, nem véletlenül, hiszen orruk gyermekien vonzó.

Jól tudják a hölgyek, hogy a jó lábakra minden férfi odafigyel (speciális tornával a láb is alakítható, a kidolgozott formás vádli látványánál nincs szebb, állítják a férfiak), de azt sokan figyelmen kívül hagyják, hogy a lábfej is erogén zóna.

Sőt a lágy, szelíd, puha szexi hang is csodákra képes. Egy telefonos információn dolgozó nő elmondta, sokan a telefonhangjába szerettek bele.
„Azt hiszem azért, mert én mindig pezsgőre, könnyedségre és boldogra formálom a hangomat. Nevetgélek, lelkesen, tisztán beszélek, a hangomat megpróbálom úgy formálni, mintha egy mosoly volna.”

Ám a kellemes külső csak része annak, hogy valóban szexisnek tűnjön egy nő. Nem egy férfi jelentette már ki, „amikor először megpillantasz egy nőt, csak a külsejét veszed észre. A többi később jön. Az igazi megmérettetés akkor következik, amikor először kinyitja a száját.”

mellesleg

2005.08.22. 23:14
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír


Bónusz+ hirdetések: